Adauga anunt/licitatie (ADAUGAREA UNUI ANUNT ESTE GRATIS)

Bazar Online :: Categorie finala anunt gratuit

Alegeti o categorie FINALA in care va aparea anuntul dumneavoastra:

  • Anunturi Auto Moto
  • Anunturi Imobiliare
  • Locuri de Munca
  • Anunturi Servicii F/P
  • Anunturi Diverse
  • Anunturi Electronice

Bazar Online :: Adauga detalii anunt gratuit

Va rugam sa completati detaliile anuntului dumneavoastraContact & Info Cont Personal

Informatii Aditionale

 sau 

Incarca mai multe imagini o data / fisiere PDF JPG PNG BMP GIF DOC Instructiuni

Folositi aceasta pagina pentru a incarca imagini. Incarcati cate o imagine selectand fisierele de incarcat, introduceti titlul fisierului (facultativ) si dati click pe butonul de incarcare.

Nota: Prima imagine va deveni automat thumbnail-ul licitatiei.

Tip: Puteti schimba ordinea imaginilor dand click si tragand imaginilile de titlu. Puteti alege astfel si imaginea folosita pentru thumbnail.

Youtube Video Instructiuni

Utilizaţi această secţiune pentru a adăuga videoclipuri YouTube pentru anunţul dvs. Introduceţi URL-ul Youtube, pentru fiecare video pe care doriţi să adăugaţi, apoi faceţi clic pe Adăugare acest videoclip. Odată ce videoclip a fost verificat de către sistem, video ar trebui să apară în acest slot şi ID-ul video va fi afişat în câmpul de introducere. Verificaţi dacă video afişat este cel pe care intenţionează să utilizaţi înainte de a continua.
Puteţi găsi URL-ul video de pe Youtube, făcând clic pe butonul Share pe pagina video (de mai jos video) şi copia / lipi URL listat pentru partajare.URL-ul video Youtube va arata ceva de genul exemplul de mai jos. Puteţi utiliza URL-ul complet sau doar ID-ul partea video a URL-ul (partea de mai jos în caractere aldine).
Exemplu: http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Sfat: Aveţi posibilitatea să modificaţi ordinea de videoclipuri YouTube deja introduse, făcând clic şi trăgând pe bara de titlu pentru acest video slot. De asemenea, dacă aţi introdus film greşit, să înlocuiască pur şi simplu ID-ul video cu URL-ul corect şi faceţi clic pe Aplicaţi modificările pentru a comuta video out. Pentru a elimina un clip video, faceţi clic pe X-ul roşu pentru video slot.
Notă: preview video, afişate în această secţiune sunt de 1/2 Dimensiune, deoarece acestea funcţionează ca doar o previzualizare. Cele video încorporate afisate pe pagina de detalii lista va folosi dimensiuni normale, acestea vor fi de două ori dimensiunea examinările de mai jos si va afişa în aceeaşi ordine ca afişate mai jos.

Adauga Video
Video Slot: 1
Cost: 0,50 EUR
Youtube Video ID or URL


Listare Extra Detalii si Optiuni (toate preturile sunt in EURO si nu in LEI)

PROMOVATI ANUNTUL PRIN SMS SAU PLATA CARD BANCAR. Mai jos se gasesc diverse setari si informatii impreuna cu optiunile si imbunatatirile care pot fi adaugate pentru a da mai mult impact listarii dvs.

Anunt gratuit
Costul Anuntului Dvs In Acest Moment Este
0,50 EUR
0,50 EUR