Print Bannere Publicitare / Bannere Tiparite / Ba  - 25 LEI ID Anunt: 43867

Modifica anunt gratuitModifica anunt gratuit


Anunt gratuit - Ai așa ceva și vrei să îl vinzi? Adaugă anunț aici Adauga anunt gratuit gratuit

Anuntul pe site din: 15 Jul
Vizionari: 30

116970_1.jpg


Descriere

Print bannere publicitare ieftine pe diverse materiale, de diverse forme si dimensiuni, in functie de cerintele clientului. Imprimare bannere cu diverse intrebuintari: bannere outdoor, banner de vanzare, bannere folosite pentru decorarea si amenjarea spatiilor, bannere publicitare, pentru promovarea evenimentelor sau pentru semnalizare. Bannerele personalizate sunt foarte rezistente in mediul exterior, la ploi, inghet, raze solare, vant. Bannerele printate au un print calitativ, cu durabilitate indelungata.
Cu o experienta de peste 15 ani, compania noastra realizeaza print bannere folosind utilaje perfomante, cu un grad mare de rentabilitate, cu un raport calitate-pret optim.
Pret banner publicitar: In functie de caracteristici si finisari, de cantitatea comandata si de machetele grafice, costul bannerelor personalizate poate fi de 21 lei / mp. + tva. Contactati-ne pentru XYZ de pret personalizata! 0721 257 113. Raspundem prompt si va oferim pretul pentru bannere personalizate.
Bannere publicitare ieftine. Print bannere de orice dimensiune. Materiale de calitate si rezistente. Suna acum pentru XYZ de pret! Raspundem rapid. Oferim garantie.


Intrebari anunt

Nu exista intrebari despre anunt

pub