Izolatii celuloza  - 6 LEI ID Anunt: 40176

Modifica anunt gratuitModifica anunt gratuit


Anunt gratuit - Ai așa ceva și vrei să îl vinzi? Adaugă anunț aici Adauga anunt gratuit gratuit

Anuntul pe site din: 6 Apr
Vizionari: 47

115001_1.jpg


Descriere

Termoizolatii cu fibre de celuloza FIBRATUS, densitate 35-70kg/m3, ecologic & economic, prelucrare mecanizata, etansare.

FIBRATUS este o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de recycling. Tratat eficient impotriva insectelor si mucegaiului, este asigurat impotriva degradarii si si este rezistent la foc. FIBRATUS are un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare.
FIBRATUS nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiv si din acest motiv este evaluat drept un termoizolant simpatic. Aplicat mecanizat, fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact, fara rosturi si care se taseaza fara probleme.
FIBRATUS va ofera o izolatie termica si fonica cu fibre de celuloza pentru poduri, sarpante, mansarde, pereti, podele/tavane etc
Pretul afisat contine materiale si manopera


Intrebari anunt

Nu exista intrebari despre anunt

pub